70
Υλικά
- σφολιάτα 1 φύλλα
- ντοματίνια 10 τμχ
- αβοκάντο 0.5 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 3 τμχ
- βούτυρο 0.5 κσ
- κουκουνάρι 1 κσ
- αυγά 3 τμχ
- γάλα εβαπορέ 0.5 κουτί
- γραβιέρα 100 γρ
Χάριν του επετειακού γεύματος έγινε αυτή η τάρτα μαζί με ένα ψαρονέφρι γεμιστό με χαλούμι, πουρέ αρακά και η κυδωνόπιτα με συνταγή εκλεκτής φίλης γιατί όπως λέω σε αυτά τα γλυκά εμπιστεύομαι τους πιο έμπειρους.Αυτό το γλυκό το αγαπήσαμε πάρα πολύ, εγώ έβαλα μαρμελάδα πορτοκάλι με βότκα, κάτι που απογείωσε το κυδώνι και το αποτέλεσμα μας ενθουσίασε.Ευχαριστώ πάρα πολύ Βαγγελιώ!!Ας σας πω τώρα για την τάρτα ιδέα και πάλι από μικρό ένθετο περιοδικού Αγγλικού Σ/Μ....
Διάβασε τη συνταγή στο www.asproylas.gr