56
Υλικά
- φαρίνα 1 φλ
- φαρίνα ολικής άλεσης 1 φλ
- γιαούρτι 200 γρ
- ελαιόλαδο 110 γρ
- αυγά 1 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 0.5 κγ
- αλάτι 0.5 κγ
- χωριάτικα λουκάνικα 200 γρ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- ανθότυρο 200 γρ
- γιαούρτι 200 γρ
- κεφαλογραβιέρα 3 κσ
- αυγά 1 τμχ
- σιμιγδάλι ψιλό 1 κσ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- πιπεριές πράσινες 1 τμχ
- ρίγανη 0.5 κγ
- κεφαλογραβιέρα 2 κσ
Αληθινά από τις πιο νόστιμες τάρτες που θα έχετε δοκιμάσει! Δεν έχει καμία σχέση γευστικά με τις γνωστές κιμαδόταρτες. Η βάση της είναι πολύ αφράτη και η γέμισή της μοναδική. Θα ευχαριστήσει και τους πιο απαιτητικούς σ΄έναν μπουφέ ή ένα γιορτινό τραπέζι. Αρκεί να προσέξουμε στην επιλογή του λουκάνικου: να μην είναι πολύ πικάντικο ούτε πολύ λιπαρό. Ιδανικά είναι τα μοσχαρίσια λουκάνικα με κρέας μαριναρισμένο σε κόκκινο κρασί! Μια δοκιμή θα σας πείσει!
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com