77
Υλικά
- αλεύρι 300 γρ
- βούτυρο 100 γρ
- ζάχαρη 80 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 πκτ
- αυγά 1 τμχ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- ανθότυρο 300 γρ
- αυγά 1 τμχ
- ζάχαρη 80 γρ
- πορτοκάλι γλυκό 70 γρ
Τάρτα με ανθότυρο, με κρέμα από φρέσκο ανθότυρο, εμπλουτισμένη με τη γεύση γλασαρισμένων κίτρων και πορτοκαλιών και λίγη κανέλα. Ένα νόστιμο γλυκό που μπορείτε να απολαύσετε όλες τις ώρες της ημέρας!
Διάβασε τη συνταγή στο sintagesninas.altervista.org