156
Υλικά
- χυμός πορτοκαλιού 0.33 κούπα/ες
- ζάχαρη 0.33 κούπα/ες
- ξύσμα πορτοκαλιού -
- βανίλια -
- φαρίνα 3.5 κούπα/ες
- καλαμποκέλαιο 1 κούπα/ες
- ανθότυρο 400 γρ
- μαύρη ζάχαρη 100 γρ
- μέλι 2 κσ
- κανέλα -
ΥΛΙΚΑ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΥΜΗ: 1/3 ΚΟΥΠΑΣ ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ 1/3 ΚΟΥΠΑΣ ΖΑΧΑΡΗ ΞΥΣΜΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ Η ΒΑΝΙΛΙΑ 3 1/2 ΚΟΥΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ ΦΑΡΙΝΑΠ 1 ΚΟΥΠΑ ΚΑΛΑΜΠΟΚΕΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ: 400 gr ΑΝΘΟΤΥΡΟ 100 gr ΜΑΥΡΗ ΖΑΧΑΡΗ 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΜΕΛΙ ΚΑΝΕΛΑ ΞΥΣΜΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ
Διάβασε τη συνταγή στο mageirisa.blogspot.com