55
Υλικά
- αλεύρι μαλακό 500 γρ
- ζάχαρη άχνη 125 γρ
- βούτυρο 250 γρ
- μαργαρίνη 250 γρ
- βιτάμ 250 γρ
- αυγά 2 τμχ
- βανίλια 1 τμχ
- ξύσμα λεμονιού 1 κγ
- ξύσμα πορτοκαλιού 1 κγ
- μπέκιν πάουντερ 0.5 κγ
- κρέμα γάλακτος 250 γρ
- κακάο 25 γρ
- ζάχαρη 70 γρ
- μαύρη σοκολάτα 250 γρ
- βούτυρο αγελάδος 125 γρ
- φράουλες 200 γρ
- κονιάκ 1 κσ
Μια τάρτα εποχής, μιας και οι φράουλες είναι στα φόρτε τους και γκανάζ, για τους λάτρεις της σοκολάτας. Θα γίνει συναρμολόγηση της ψημένης ζύμης, της κρύας γκανάζ και των φραουλών.
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr