29
Τις μέρες που ήμουν στο χωριό "σκάλιζα" κάποια ντουλάπια κι εκεί ανακάλυψα κάποια παλιά περιοδικά εργόχειρων δεκαετίας ΄70 -΄80 που είχε η μητέρα μου. Εγώ δυστυχώς όλα τα χάρισα σε μια στιγμή δύσκολη για την αποθήκευση τους.Ξεφυλλίζοντας τα λοιπόν πέρα από τα εργόχειρα ανακάλυψα και κάποιες προτάσεις συνταγών.Μεταξύ αυτών κι αυτή η τάρτα την οποία και έφτιαξα επιστρέφοντας με μικρές τροποποιήσεις.Τα υλικά για ταρτιέρα 24εκατ. Για τη ζύμη250γρ αλεύρι μαλακό130γρ βιτάμ σε θερμοκρασία δοματίου1 αυγό1 κουτ. γλυκού αλάτι 3 κουτ. σούπας νερόΓια τη γέμιση1200γρ φρέσκα μύδια (220γρ. καθαρ
Διάβασε τη συνταγή στο www.asproylas.gr