130
Υλικά
- αλεύρι 180 γρ
- στέβια 50 γρ
- ζάχαρη 100 γρ
- γάλα 150 ml
- ηλιέλαιο 50 ml
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- βανίλια 2 κγ
- νεκταρίνια 4 τμχ
- ζάχαρη άχνη -
Φρούτα του καλοκαιριού, κλεισμένα σε γλυκιά ζύμη, μας δίνουν πάντα μια ευχάριστη οπτική και γευστική απόλαυση.Κόκκινα, σαρκώδη νεκταρίνια είναι οι πρωταγωνιστές του σημερινού Κυριακάτικου γλυκού μας. Ζύμη χωρίς αυγά και με ηλιέλαιο, το οποίο του χαρίζει ανάλαφρη υφή. Αν επιλέξουμε, αντί ζάχαρης, Στέβια, σίγουρα η απόλαυση θα είναι με λιγότερες ενοχές.Δοκιμάστε το!εργασία: 15′χρόνος: 50′εύκολο: Συνεχίζεται...
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es