64
Για τη ζύμη: 220 γραμμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, καλά κοσκινισμένο 130 γραμμ. βούτυρο, ελαφρώς λιωμένο 80 γραμμ. ζάχαρη άχνη 50 γραμμ. αμυγδαλόψιχα σε σκόνη κρόκος από 1 αυγό 1 πρέζα αλάτι ψιλό ξύσμα από ½ πορτοκάλι και 1 λάιμ, ακέρωτα Για την κρέμα πορτοκαλιού και λάιμ: 10 γραμμ. γλυκό πορτοκάλι (καλά στραγγισμένο και ψιλοκομμένο) ή κόντιτα πορτοκαλιού...
Διάβασε τη συνταγή στο www.homefood.gr