297
Υλικά
- φύλλο σφολιάτας 1 φύλλα
- γιαούρτι 1 τμχ
- τόνος 1 κονσέρβα
- ντοματίνια 12 τμχ
- αυγά 2 τμχ
- ελαιόλαδο 2 κσ
Εύκολη, γευστική, χορταστική, ελαφριά, αρωματική και ιδανική για πολύ ζεστές μέρες καλοκαιριού.1 φύλλο σφολιάτας
1 γιαούρτι 2%
1 κονσέρβα τόνου σε νερό
12 ντοματίνια τεμαχισμένα στη μέση
ξύσμα λεμονιού ή λάϊμ
λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
2 αβγά
2 κ.σ.ελαιόλαδο (αν το ξεχάσετε δεν πειράζει)
λίγο τυρί πεκορίνο τριμμένο
αλάτι
πιπέρι
1 γιαούρτι 2%
1 κονσέρβα τόνου σε νερό
12 ντοματίνια τεμαχισμένα στη μέση
ξύσμα λεμονιού ή λάϊμ
λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
2 αβγά
2 κ.σ.ελαιόλαδο (αν το ξεχάσετε δεν πειράζει)
λίγο τυρί πεκορίνο τριμμένο
αλάτι
πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο cookthebook.blogspot.com