97
Υλικά
- ζύμη τάρτας 1 δόση
- ζάχαρη 100 γρ
- κανέλα 0.25 κγ
- μήλα 300 γρ
- κορν φλάουρ 15 γρ
- γάλα φρέσκο 250 ml
- ζάχαρη 50 γρ
- κορν φλάουρ 25 γρ
- αυγά 1 τμχ
- βούτυρο αγελάδος 20 γρ
- κανέλα 2 ξύλο/α
Ραφινάτη κι ελαφριά τάρτα με δεμένη κομπόστα μήλου, βραστή κρέμα κανέλας και τραγανή βάση λεμονιού που συναρπάζει...Το απόλυτα εκλεπτυσμένο επιδόρπιο που δεν κατακλύζει με την περισσή του ζάχαρη, έχει λεπτά και διακριτικά αρώματα φρούτων και μυρωδικών (μήλο, λεμόνι, κανέλα) αλλά και διαφορετικές υφές όπως της κρέμας, της τάρτας και του φρούτου...
Διάβασε τη συνταγή στο www.dailycious.gr