77
Υλικά
- φύλλο σφολιάτας 1 φύλλα
- αγρέλια 200 γρ
- σκόρδο 2 σκελ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- αλάτι 2 τσιμπ
- γραβιέρα 200 γρ
- γάλα εβαπορέ 2 κσ
- κρέμα γάλακτος 2 κσ
- αυγά 1 τμχ
- κρόκοι 1 τμχ
- προσούτο 60 γρ
- μέλι 1 κγ
- μουστάρδα 1 κγ
- χυμός λεμονιού 1 κγ
Μην την βλέπεις έτσι φίνα, κυριλέ κι απρόσιτη. Η μόστρα είναι το δυνατό της σημείο. Και η γεύση! Δύσκολη όμως δεν τη λες σε καμία περίπτωση. Είναι το εντελώς αντίθετο. Πολύ πιο απλή από μια μακαρονάδα. Με άγρια σπαράγγια που οργιάζουν στην εξοχή αυτή την περίοδο και υπάρχουν πάντα στο ψυγείο μου, με πιπεράτη γραβιέρα που είμαι τρελή φαν της και ένα προσούτο μούρλια.
Διάβασε τη συνταγή στο laxtaristessyntages.blogspot.com