64
Υλικά
- βούτυρο 0.5 κούπα/ες
- αμύγδαλα 1 κούπα/ες
- ζάχαρη 3 κσ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κούπα/ες
- αλάτι -
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- κακάο 1 κσ
- αυγά 1 τμχ
- μαρμελάδα πορτοκάλι 2 κσ
- αμύγδαλα 0.5 κούπα/ες
- φρουί γλασέ -
- κακάο -
- ζαχαρούχο γάλα 1 κουτί
- σοκολάτα 400 γρ
Αγαπημένη και πολυμορφική...Η ζύμη για την τάρτα αυτή είναι από τις αγαπημένες μας. Τραγανή και αρωματική, ταιριάζει με πολλές γεμίσεις . Γεμίζεται ψημένη, με γεμίσεις που δεν θέλουν ψήσιμο. Έτσι μπορούμε να την ετοιμάσουμε ακόμη και λίγες μέρες πριν να την χρησιμοποιήσουμε . Διατηρείται τραγανή και αρωματική...
Διάβασε τη συνταγή στο cretangastronomy.blogspot.com