75
Υλικά
- σφολιατάκια 12 τμχ
- ταχίνι 4 κσ
- πορτοκάλια 2 τμχ
- τυρί κρέμα 100 γρ
- εσάνς βανίλιας 0.33 κφτ κγ
- βανίλια 0.33 κφτ κγ
- ζάχαρη άχνη 2 κσ
- κανέλα 1 κγ
Υλικά : 10-12 στρογγυλά σφολιατάκια, 4 κουταλιές ταχίνι με άρωμα πορτοκαλιού, χυμό και ξύσμα από 2 (μη κερωμένα) μέτρια πορτοκάλια, 100 γραμ. τυρί κρέμα, 1/3 κοφτό κουταλάκι κρυσταλλική βανίλια (ή υγρό εσάνς βανίλιας) άχνη ζάχαρη και κανέλα σκόνη ανακατεμένες μαζί (περίπου 2 κουταλιές της σούπας άχνη με ένα κουταλάκι κανέλα) ...
Διάβασε τη συνταγή στο aromavanillias.blogspot.com