55
Υλικά
Σπιτικά ταρτάκια με βουτυράτη θρυπτή ζύμη και φρουτένια γέμιση. Μπορούμε κάλλιστα να τα διατηρήσουμε για κάποιες ημέρες, κλεισμένα σε ένα δοχείο με ερμητικό κλείσιμο. Από εκεί και πέρα το πράγμα γίνεται …ακόμη πιο εύκολο. Απλά γεμίζουμε αυτά τα ζυμαρένια “κελύφη” με μία σαλτσούλα που έχουμε φτιάξει με φράουλες ή και άλλα μικρά φρούτα, και βάζουμε την προσωπική μας πινελιά, διακοσμώντας τα με σαντιγύ.
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr