79
Υλικά
- αλεύρι 300 γρ
- μαργαρίνη 150 γρ
- βούτυρο 150 γρ
- αυγά 1 τμχ
- αλάτι 1 κγ
- ζάχαρη 1 κγ
- τυρί φέτα 150 γρ
- ανθότυρο 100 γρ
- τυρί κρέμα 50 γρ
- αυγά 2 τμχ
- σπαράγγια 250 γρ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 3 τμχ
- ντοματίνια 200 γρ
- ελαιόλαδο 3 κσ
Υλικά για 15 ταρτάκια: Για τη ζύμη: 300 γρ. αλεύρι 150 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη παγωμένη 1 αβγό 4 κ.σ. κρύο νερό 1 κ.γλ. αλάτι 1κ.γλ. ζάχαρη Για τη γέμιση: 150 γρ. φέτα 100 γρ. ανθότυρο 50 γρ. τυρί κρέμα 2 αβγά 250 γρ. σπαράγγια πράσινα ελαφρώς ξεφλουδισμένα και κομμένα σε κομμάτια 3 εκ. 2-3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα 200 γρ. ντοματίνια μικρά κομμένα στα 2 3 κ.σ. ελαιόλαδο θυμάρι αλάτι, πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.easykuzina.gr