67
Υλικά
- μούστος 80 γρ
- ελαιόλαδο 80 γρ
- ζάχαρη 50 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- κανέλα 0.5 κγ
- γαρύφαλλο 0.5 κγ
- κονιάκ 1 κσ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 250 γρ
- χυμός πορτοκαλιού 2.5 φλ
- κορν φλάουρ 4 κσ
- ζάχαρη 4 κσ
- ξύσμα πορτοκαλιού 1 κγ
Αυτά τα ταρτάκια είναι εμπειρία γεύσης...Τα κάνεις δύο άντε τρεις μπουκιές και το στόμα σου μοσχοβολάει μουστοκούλουρο και πορτοκάλι, αφού η γέμιση είναι φτιαγμένη από φρέσκο χυμό πορτοκαλιού. Ο συνδιασμός μοναδικός και η εκτέλεση πανεύκολη όπως πάντα!! Στον αφρό σας έχω...! Βγαίνουν 20 κομμάτια, αλλά σας βλέπω να διπλασιάζετε τη δόση! Άντε, πάρτε μούστο και αρχίστε!!! Θα καταπλήξετε πάλι, αφού και από εμφάνιση σκίζουν τα άτιμα!}
Διάβασε τη συνταγή στο voutyromelo.blogspot.com