57
Υλικά
- ζύμη σφολιάτας 1 τμχ
- σύκα 20 τμχ
- ξύδι βαλσαμικό 2 κσ
- καστανή ζάχαρη 6 κσ
- βούτυρο γάλακτος 20 γρ
Την τιμητική τους έχουν για την ώρα οι τάρτες, σκέπτομαι όμως να περάσω και σε τίποτα πιο “περίεργο” στη συνέχεια. Ίσως μαζί με φραγκόσυκα ή και με σταφύλια. Και έχω εντοπίσει κάτι φραγοσυκιές και κανά-δυό κλήματα βαρυφορτωμένα από καρπό… Σσσσσούπερ-ντούπερρρρ! (***)Για την ώρα, δείτε αυτή τη συνταγή, μίας ακόμη τάρτας τατέν (tarte tatin), αυτή τη φορά με μία ελαφριά και νόστιμη καραμέλα φτιαγμένη με βούτυρο, ζάχαρη και κρέμα βαλσαμικού.
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr