76
Υλικά
- βιτάμ 75 γρ
- ζάχαρη άχνη 40 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 200 γρ
- μπέκιν πάουντερ 0.5 κγ
- βανιλίνη 1 τμχ
- αυγά 1 τμχ
- γάλα 100 ml
- χυμός πορτοκαλιού 150 ml
- πορτοκάλια 1 τμχ
- αυγά 1 τμχ
- ζάχαρη 2 κσ
- κορν φλάουρ 1 κσ
- κουβερτούρα λευκή 125 γρ
75 γρ. Βιτάμ λιωμένο 40 γρ. ζάχαρη άχνη 200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις ½ κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ 1 κάψουλα βανιλίνη 1 αβγό 100 ml γάλα 150 ml χυμό πορτοκάλι ξύσμα από 1 πορτοκάλι 1 αβγό 2 κουτ. σούπας ζάχαρη 1 κουτ. σούπας γεμάτη κορν φλάουερ 125 γρ. κουβερτούρα λευκή σε κομματάκια γλυκό πορτοκάλι σε φετούλες μερικά αμύγδαλα καβουρντισμένα και κοπανισμένα
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr