62
Υλικά
- ψωμί ολικής άλεσης 4 φέτ
- ζαμπόν 4 φέτ
- σπαράγγια 10 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- κύμινο 0.5 κγ
- αβοκάντο 1 τμχ
- λεμόνι 1 τμχ
- ρόκα 0.25 ματσ.
- ελαιόλαδο 2 κσ
- αμύγδαλα 1 κσ
- κουκουνάρι 1 κσ
- ηλιόσπορος 1 κσ
4 φέτες ψωμί ολικής άλεσης με προζύμι 4 φέτες coppa Ferrano Ifantis 10 σπαράγγια πράσινα 1 σκελ. σκόρδο ½ κ.γ. σπόρους κύμινο 1 αβοκάντο Χυμό από 1 λεμόνι ¼ ματσ. ρόκα 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.σ. αμύγδαλο, κουκουνάρι, ηλιόσπορο (για πασπάλισμα) Αλάτι-πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr