68
Υλικά
- μοσχάρι 1.2 γρ
- χυμός ντομάτας 500 γρ
- ντοματοπελτές 1 κγ
- ελαιόλαδο 150 γρ
- ζάχαρη 2 κγ
- κόκκινο κρασί 1 ποτ κρασ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- μπαχάρι 15 κόκκοι
- κανέλα 2 ξύλο/α
- μαύρο πιπέρι 1 κγ
- καπνιστή πάπρικα 1.5 κγ
- κύμινο 0.5 κγ
ΤΑΣ ΚΕΜΠΑΠΥλικά: 1) 1,200 γραμμάρια μοσχάρι (κατά προτίμιση ελιά) σε κομματάκια μεγέθους μικρής μπουκιάς.2) 500 γραμμάρια χυμό τομάτας συμπικνωμένο3) 1 κουταλάκι του γλυκού πελτέ ντομάτας4) 150 γραμμάρια ελαιόλαδο5) 2 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη6) 1 κρασοπότηρο κόκκινο κρασί7) 2 μέτρια κρεμμύδια λιωμμένα στο μπλέντερ...
Διάβασε τη συνταγή στο laxtaristessyntages.blogspot.com