51
Υλικά
- λάδι 0.25 φλ
- φιλέτο ψαριού 500 γρ
- μαϊντανός 0.5 φλ
- σκόρδο 4 σκελ
- αλάτι 1.5 κγ
- πιπέρι καγιέν 1 πρέζα/ες
- ρύζι 3 φλ
- αλεύρι 0.25 φλ
- γαρίδες 500 γρ
- σάλτσα ντομάτας 1 κονσέρβα
- πιπεριές πράσινες 0.25 φλ
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- θυμάρι 0.5 κγ
- λεμόνι 2 φέτ
1/4 φλιτζ. φυτικό λάδι 1 φλιτζ. καυτό νερό 500 γρ. φιλέτα ψαριού κομμένα σε κύβους των 2,5 εκ. 1/2 φλιτζ. μαϊντανός τεμαχισμένος 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1,5 κουταλάκι αλάτι 1 πρέζα πιπέρι καγιέν 3 φλιτζ. βρασμένο καυτό ρύζι 1/4 φλιτζ. αλεύρι γενικής χρήσης 500 γρ. γαρίδες μέτριες ή μεγάλες καθαρισμένες 1 κονσέρβα των 250 γρ. σάλτσα ντομάτας...
Διάβασε τη συνταγή στο www.yumyum.gr