31
Υλικά
- φύλλο κρούστας 450 γρ
- βούτυρο 200 γρ
- ζάχαρη 200 γρ
- γάλα 1 κιλ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 120 γρ
- αυγά 4 τμχ
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κγ
Η αυθεντική ελληνική συνταγή μπουγάτσας! Ένα παραδοσιακό ελληνικό γλυκό με την πιο κρεμώδη κρέμα τυλιγμένο σε χρυσοκαφέ τραγανό φύλλο, πασπαλισμένο με λιωμένο βούτυρο και γαρνιρισμένο με ζάχαρη άχνη και κανέλα.. Απλά καταπληκτικό!ΥλικάΓια την μπουγάτσα400–450 γρ φύλλο κρούστας200 γρ βούτυρο, λιωμένο 200 γραμμάρια ζάχαρη 1 κιλό γάλα 120 g αλεύρι για όλες τις χρήσεις 4 αυγά1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
Διάβασε τη συνταγή στο desserttalking.blogspot.com