by admin

τί κάνουμε όταν το λάδι πάρει φωτιά

No ratings yet

[cbxwpbookmarkbtn]

Μπορεί να συμβεί στον καθένα όσο καλά κι αν μαγειρεύει, ίσως όμως οι ερωτευμένοι -είναι και Άνοιξη- και οι αφηρημένοι ανήκουν στις ομάδες υψηλότερου κινδύνου: τα φαγητά γίνονται φλαμπέ όχι τα τηγάνια και τα κατσαρολικά. Αυτά είναι φτιαγμένα για να χρησιμοποιούνται κανονικά, ποτέ μόνα τους φλεγόμενα αλά Hindenburg, γιατί τότε η κάπνα μπορεί να μυρίσει [...]
Διάβασε τη συνταγή στο pandespani.com
Κατηγορία: Συμβουλές

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το pandespani.com