80
Υλικά
- μπλε τυρί 100 γρ
- αβοκάντο 0.5 τμχ
- πιπεριές κόκκινες 0.5 τμχ
- ρόδι 2 κσ
- φράουλες 2 κσ
Το Πάσχα το τραπέζι μας είναι στρωμένο με πιάτα με αρκετά λιπαρά. Το τελευταίο που χρειάζεται κάποιος, είναι μια ακόμα λιπαρή σαλάτα. Απόφύγετε τις σαλάτες με βαριές κρέμες, μαγιονέζα, μπέικον κλπ. Ένα απλό λαδόξυδο θα αναδείξει τη σαλάτα σας χωρίς να τη βαρύνει. Τοπικά τυριά (όπως το δικό μας λαδοτύρι) ή ακόμα και ξένα, θα δώσουν την απαραίτητη (;) αλμύρα και νοστιμάδα.
Διάβασε τη συνταγή στο mikrikouzina.blogspot.com