55
Υλικά
Γιά την συνταγή είχαμε μιλήσει πολύ αναλυτικά εδώ και δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να το επαναλάβουμε. Απλά να θυμίσουμε ότι είναι ένα πρώτο πιάτο με βασικά συστατικά το ρύζι, τις πατάτες και τα μύδια, που προέρχεται από την cucina povera της Νότιας Ιταλίας. Η ονομασία tiella συνηθίζεται κυρίως στην περιοχή του Μπάρι και σημαίνει το πήλινο σκεύος μέσα στο οποίο παρασκευαζόταν το φαγητό.
Την συνταγή της Cuochina, η οποία, όπως και όλες οι συνταγές του μενού του 2018, είναι από το βιβλίο “ Le Ricette Regionali Italiane”
Την συνταγή της Cuochina, η οποία, όπως και όλες οι συνταγές του μενού του 2018, είναι από το βιβλίο “ Le Ricette Regionali Italiane”
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com