70
Υλικά
- χοιρινό μπούτι 1 κιλ
- κόκκινο κρασί 0.5 ποτ κρασ
- κρέμα γάλακτος 200 γρ
- θυμάρι 3 κλων
- ρίγανη 2 κλων
- κάρυ 0.5 κγ
- μουστάρδα 1 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- λάδι -
Για να μην σπάμε και πολύ το κεφάλι μας πώς να μαγειρέψουμε με διαφορετικό τρόπο το χοιρινό κρέας πάμε να φτιάξουμε μια τηγανιά... Υλικά: 1 κιλό χοιρινό μπούτι χωρίς κόκκαλο 1/2 ποτήρι του κρασιού κόκκινο κρασί 200 γρμ. κρέμα γάλακτος 3 κλαράκια θυμάρι φρέσκο 2 κλαράκια ρίγανη φρέσκια 1/2 κ. γ. κάρυ 1 κ. σ. μουστάρδα αλάτι, πιπέρι λίγο λάδι ...
Διάβασε τη συνταγή στο lakiskoutalakis.blogspot.com