58
Υλικά
- φιλέτο μπακαλιάρου 1 κιλ
- ψωμί 300 γρ
- αυγά 1 τμχ
- μαγιονέζα 1 κσ
- σάλτσα σόγιας 1 κσ
- μαϊντανός 0.5 ματσ.
- άνηθος 0.5 ματσ.
- μάραθος -
- ρίγανη -
- ελαιόλαδο -
- αλάτι -
- πιπέρι -
- αλεύρι -
- παντζάρια -
- κρέμα βαλσαμικού -
Από τον Chef Βασίλη Αλβανίδη ,1 κ. μπακαλιάρο φιλέτο 300 γρ. μπαγιάτικο ψωμί 1 αβγό 1 κ.σ. μαγιονέζα Hellmann’s Real 1 κ.σ. σόγια σος ½ ματσάκι μαϊντανού...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr