118
Υλικά
- φαρίνα 120 γρ
- γραβιέρα 100 γρ
- μπέκιν πάουντερ 0.5 κγ
- κανέλα 0.25 κγ
- βούτυρο 1 κσ
- ζάχαρη 1 κγ
- ξύσμα πορτοκαλιού 1 κσ
- χυμός πορτοκαλιού 20 ml
- γάλα 100 ml
- αυγά 1 τμχ
Όσο για αυτα τα «κρητικά» pancakes-τηγανίτες όσοι τα δοκιμάζουν «κολλάνε» όχι από το μέλι αλλά από το γευστικό αποτέλεσμα γι΄αυτό φτιάξε καλύτερα διπλή δόση!
Διάβασε τη συνταγή στο www.funkycook.gr