196
Υλικά
- κρεμμύδια 1 τμχ
- πιπεριές Φλωρίνης 1 τμχ
- πιπεριές πράσινες 1 τμχ
Βρέχουμε τις πατάτες μας για να μαλακώσει η φούδα τους, τις ξεφλουδίζουμε, τις ξεπλένουμε και τις καθαρίζουμε στο μλεγεθος που επιθυμούμε. Σε ένα προθερμασμένο τηγάνι με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο τις τηγανίζουμε αφού τις έχουμε αλατίσει με θαλασσινό αλάτι και όταν ροδοτηγανιστούν τις στραγγίζουμε σε χαρτί κουζίνας άχρωμο- σε μια πιατέλα.
Διάβασε τη συνταγή στο www.ev-cooking.gr