364
Τα μισά από τα κουνέλια που εκτρέφονται στην Ελλάδα, βρίσκονται στην Κρήτη! Τυχαίο; Καθόλου τυχαίο αν λάβουμε υπόψη ότι οι κρητικοί λατρεύουν το κρέας του κουνελιού και το μαγειρεύουν με πάρα πολλούς τρόπους. Πριν λίγες μόνο δεκαετίες τα περισσότερα νοικοκυριά της υπαίθρου είχαν το δικό τους κουνελώνα και εξέτρεφαν τα κουνέλια που κατανάλωνε η οικογένεια. Μαζί με τους χοχλιούς έδιναν την άριστης ποιότητας πρωτεΐνη ακόμα και σε δύσκολες εποχές όπως την περίοδο της γερμανικής κατοχής....
Διάβασε τη συνταγή στο cretangastronomy.blogspot.com