87
Υλικά
- μπακαλιάρος 1 κιλ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 200 γρ
- μαγιά νωπή 10 γρ
- αλάτι 0.5 κγ
- άσπρο πιπέρι 1 κφτ κγ
- ντομάτα 1 κγ
- σκόρδο γκρανουλέ 1 κγ
- φυστικέλαιο -
- ηλιέλαιο -
- λεμόνι 1 τμχ
Τηγανητος μπακαλιαρος, βουτηγμενος στο πιο υπεροχο κουρκουτι με μαγια μπυρας. Το αποτελεσμα ειναι μια απιστευτα αφρατη και τραγανη κρουστα, που δεν απορροφα πολυ λαδι, ενω το ψαρι μενει ζουμερο. Η προσθηκη των μπαχαρικων ειναι δικη μου παρεμβαση! Συνοδευεται ιδανικα απο την επτανησιακη αλιάδα!...
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com