37
Υλικά
- τυρί κρέμα 70 γρ
- μασκαρπόνε 250 γρ
- κρέμα γάλακτος 460 γρ
- ζάχαρη άχνη 120 γρ
- αμαρέτο 30 ml
- καφές 250 ml
- σαβαγιάρ 1 πκτ
Υλικά για πυρέξ 20χ25 εκ τυρί κρέμα 250 γρ μασκαρπόνε 460 γρ κρέμα γάλακτος 35% παγωμένη 120 γρ ζάχαρη άχνη 30 ml amaretto 250 ml καφές εσπρέσο (διαλυμένος σε νερό) σκόνη κακάο και καφέ εσπρέσο για το πασπάλισμα 1 πακέτο σαβαγιάρ (24 κομμάτια) Εκτέλεση Με μίξερ ανακατεύουμε το μασκαρπόνε, το τυρί κρέμα, τη ζάχαρη άχνη, το amaretto και 80 ml καφέ μέχρι να σφίξει το μείγμα Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να σφίξει το μείγμα
Διάβασε τη συνταγή στο www.easykuzina.gr