53
Υλικά
- κρέμα κάστανου 350 γρ
- μασκαρπόνε 300 γρ
- αυγά 4 τμχ
- αλάτι 1 τσιμπ
- ζάχαρη άχνη 60 γρ
- σαβουαγιάρ 24 τμχ
- εσπρέσσο 200 ml
Ελαφρύ, απλό κι απολαυστικό Τιραμισού Κάστανου σε στρώσεις από ζουμερά σαβουαγιάρ, εμποτισμένα με δυνατό καφέ εσπρέσο και πλούσια γλυκιά κρέμα κάστανου, συνδυασμένη με το υπέροχο ιταλικό τυρί μασκαρπόνε. Γλυκό χωρίς πολλή ζάχαρη, όπου αφήνονται τα αρώματα του μασκαρπόνε, του εσπρέσο και του κάστανου να αναδυθούν.Γεμίζουμε ποτήρια σε εναλλαγές στρώσεων μπισκότων σαβουαγιάρ, κρέμα κάστανου κι αφράτη μους μασκαρπόνε. Πιστεύω ότι όσοι το δοκιμάσουν θα το ερωτευθούν.Δικό σας!
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es