66
Υλικά
- σαβαγιάρ 15 τμχ
- τυρί 350 γρ
- κρέμα γάλακτος 250 ml
- ζάχαρη άχνη 130 γρ
- εσπρέσσο 150 ml
- λικέρ 50 ml
- βανίλια 1 τμχ
- κακάο -
Το τιραμισού είναι ένα γλυκό με πολλές παραλλαγές και αυτό οφείλεται στο ότι έχει αγαπηθεί από κάθε άλλη κουζίνα εκτός της Ιταλικής, καθώς είναι ένα επιδόρπιο που ταιριάζει σε κάθε περίσταση, τόσο στην αυθεντική όσο και στις εύκολες εκδοχές του! Σε αυτή την συνταγή, ακολουθήθηκε η πιο εύκολη και απλή εκδοχή του, με ένα υπέροχο λευκό,ελαφρά υπόξινο τυρί που φτιάχνει μια τέλεια σε υφή κρέμα και με πολύ ισορροπημένη γεύση, το Ξινό τυρί Ίου! ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.funkycook.gr