59
Υλικά
- εσπρέσσο 200 ml
- μαρσάλα 200 ml
- κρόκοι 4 τμχ
- ασπράδι 4 τμχ
- ζάχαρη 75 γρ
- τυρί κρέμα 500 γρ
- μασκαρπόνε 500 γρ
- σαβουαγιάρ 300 γρ
Υλικά:
200 ml espresso
200 ml. Μαρσάλα [ποτό]
4 αυγά, χωριστά τους κρόκους από τα ασπράδια
200 ml espresso
200 ml. Μαρσάλα [ποτό]
4 αυγά, χωριστά τους κρόκους από τα ασπράδια
75 γρ. ζάχαρη
500 γρ. τυρί κρέμας π.χ. Μασκαρπόνε (μπορείτε να βάλετε και κάποιο άλλο τυρί κρέμα)
300-300 γρ. σαβουαγιάρ
Κακάο σκόνη
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com