50
Υλικά
- σαβουαγιάρ 22 τμχ
- φυτική κρέμα 1 κουτί
- μασκαρπόνε 300 γρ
- ζαχαρούχο γάλα 120 γρ
- βανίλιες 2 τμχ
- εσπρέσσο 3 φλιτζανάκι
- γάλα 1 φλ
- ζάχαρη άχνη 0.5 φλ
- καλούα 1 σφην
Το κλασικό κι αγαπημένο μας γλυκό σε μια πιο μοντέρνα έκδοση που μπορεί να θεωρηθεί εορταστική! Την πρώτη φορά χρειάζεται προσοχή και υπομονή, διότι έχει κάποια δυσκολία η σύνθεσή του αλλά γίνεται εντυπωσιακό, ειδικά όταν κοπεί.Δεν καλύπτεται με σκόνη κακάου αλλά με λιωμένη κουβερτούρα και πασπαλίζεται με τρίμματα λευκής και μαύρης σοκολάτας που το κάνουν περισσότερο ελκυστικό και ιδιαίτερο. Δοκιμάστε το κι εσείς τώρα τις γιορτές!
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com