67
Υλικά
- αλεύρι 1 κιλ
- ξύδι 1 κσ
- ηλιέλαιο 3 κσ
- κίτρινη κολοκύθα 1 τμχ
- ζάχαρη 250 γρ
Υλικά (για ζύμη) 1 κιλό αλεύρι για πίτες 1 κουτ. σούπας ξύδι 3 κουτ. σούπας ηλιέλαιαο 400 ml χλιαρό νερό Αλάτι Αλεύρι (για άνοιγμα των φύλλων) Φυτικό βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου ή ελαιόλαδο (για άλειμμα των φύλλων) Υλικά (για γέμιση) 1 κίτρινη κολοκύθα τριμμένη 250 γραμμάρια ζάχαρη (ενδεικτικά) Κανέλα
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskamomata.blogspot.gr