110
Υλικά
- αλεύρι 180 γρ
- ζάχαρη 170 γρ
- κακάο 50 γρ
- αυγά 4 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- εκχύλισμα βανίλιας 2 κσ
- αλάτι 1 κγ
- φυτική σαντιγί 100 γρ
- κομπόστα βύσσινο 700 γρ
- κρέμα γάλακτος 400 ml
- λικέρ 70 ml
- ζάχαρη άχνη 30 γρ
- ζάχαρη 80 γρ
Υλικά (για παντεσπάνι)
180 γραμμάρια αλεύρι
170 γραμμάρια ζάχαρη κρυσταλλική
50 γραμμάρια κακάο ή σοκολάτα σε σκόνη
4 αυγά μεγάλα
1 κουτ. γλυκού baking powder
2 κουτ. σούπας εκχύλισμα βανίλιας
1 κουτ. γλυκού αλάτι
180 γραμμάρια αλεύρι
170 γραμμάρια ζάχαρη κρυσταλλική
50 γραμμάρια κακάο ή σοκολάτα σε σκόνη
4 αυγά μεγάλα
1 κουτ. γλυκού baking powder
2 κουτ. σούπας εκχύλισμα βανίλιας
1 κουτ. γλυκού αλάτι
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskamomata.blogspot.gr