by admin

το ιπτάμενο τζατζίκι – συνταγή και ιστορία

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Με λίγο σκόρδο ή πολύ, με άνηθο ή δυόσμο ή μέντα, με καρφιτσωμένη ελιά ή δυο πράσινα φυλλαράκια, το τζατζίκι μπαίνει στο μερακλίδικο τραπέζι με τους μεζέδες και δημιουργεί ιστορία.
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com
Κατηγορία: Σαλάτες
Περισσότερες συνταγές: τζατζίκι

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.pandespani.com