310
Υλικά
- γάλα φρέσκο 500 ml
- γάλα 25 γρ
- κρέμα γάλακτος 200 ml
- ζάχαρη 120 γρ
- γλυκόζη 20 γρ
Οι βασικες συνταγες Πρακτικά, τρεις είναι οι βασικές συνταγές για το παγωτό, από τις οποίες δημιουργούνται έπειτα όλες οι γεύσεις. Αν θέλετε να παρασκευάσετε ταυτόχρονα διαφορετικές γεύσεις παγωτού, μπορείτε να κάνετε όπως οι παραδοσιακοί παγωτατζήδες, να ετοιμάσετε δηλαδή μια βασική συνταγή, να την χωρίσετε σε ισα μέρη και έπειτα να την εμπλουτίσετε με τις γεύσεις της αρέσκειας σας. Οι βασικές συνταγές είναι : - η λευκή βάση, που περιέχει γάλα και πρωτεΐνες γάλακτος - η κίτρινη βάση, που περιέχει γάλα και κρόκους αυγού - και τέλος η βάση για τα παγωτά με φρούτα (σορμπέ), που δεν περιέχει καθόλου πρωτεΐνες....
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com