54
Υλικά
- σιμιγδάλι ψιλό 250 γρ
- βούτυρο αγελάδος 250 γρ
- ζάχαρη 250 γρ
- αυγά 3 τμχ
- μαστίχα Χίου 2 κόκκοι
- γιαούρτι 1 κεσεδάκι/α
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- λικέρ πορτοκάλι 1 κγ
- ζάχαρη 1.5 ποτ
- χυμός λεμονιού 1 κγ
- λεμόνι 2 φέτ
- βούτυρο αγελάδος 1 κσ
- ζάχαρη άχνη 5 κσ
- κακάο 5 κσ
- ζάχαρη 1 κούπα/ες
- γάλα εβαπορέ 1 κούπα/ες
- βούτυρο αγελάδος 0.5 πκτ
- χυμός λεμονιού 1 κγ
Ραβανί με άρωμα μαστίχας - κρέμα βουτύρου σοκολάτα και υπέροχο σιρόπι καραμέλας γάλακτος.
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr