72
Υλικά
- κρέμα γάλακτος 400 γρ
- γάλα εβαπορέ 400 γρ
- ζάχαρη άχνη 100 γρ
- χρώμα ζαχαροπλαστικής 3 ml
'Οχι,δεν είναι φούσκα,είναι πραγματική τσιχλόφουσκα!Κάποτε,λίγα καλοκαίρια πριν,είχα προσπαθήσει να φτιάξω ένα παγωτό που να θυμίζει τσιχλόφουσκα. Η ιδέα βασίστηκε σε συνταγή που χρησιμοποιούσε τσιχλόφουσκες οι οποίες έλιωναν σιγά σιγά.Δυστυχώς απέτυχα.Πρόσφατα όμως ανακάλυψα πως, ναι,υπάρχει και άρωμα τσιχλόφουσκας,σε ένα από εκείνα τα μικρά μπουκαλάκια αρωμάτων για τρόφιμα.Λοιπόν,ιδού η ευκαιρία,ιδού και η συνταγή!ΥΛΙΚΑ(για 1 λίτρο παγωτό περίπου)400 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά400 γρ. εβαπορέ αδιάλυτο100 γρ. ζάχαρη άχνη2 ml άρωμα τσιχλόφουσκας 3 ml υγρό χρώμα ζαχαροπλαστικ
Διάβασε τη συνταγή στο cookthebook.blogspot.com