by admin

Το Παστίτσιο της γιαγιάς Ελένης

1 from 1 vote

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Το πρώτο κομμάτι το φάγαμε όλοι καυτό, με τα τυριά του και το βούτυρο ακόμα λιωμένα. Το δεύτερο κομμάτι το απολαύσαμε όλοι περισσότερο, καθώς είχε σταθεροποιηθεί και κρυώσει, είχε σηκωθεί από το ταψί αρτιμελές και οι γεύσεις ήταν πιο κατανοητές τώρα. Ο χοιρινός κιμάς καλά καβουρντισμένος με κρεμμυδάκι, αρωματισμένος με κανέλα και χωρίς περιττές σάλτσες, η μπεσαμέλ (χωρίς μοσχοκάρυδο)σε μια λεπτή στρώση άφηνε την τυρένια της γλύκα στα ζουμερά μακαρόνια που είχαν ανακατευτεί με γάλα και τυριά.
Διάβασε τη συνταγή στο www.madameginger.com
Κατηγορία: Ζυμαρικά
Περισσότερες συνταγές: παστίτσιο

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.madameginger.com