69
Υλικά
- ζάχαρη 1 κιλ
- λεμόνι 0.5 τμχ
- μαστίχα Χίου 0.5 κγ
- αυγά 6 τμχ
- ζάχαρη 125 γρ
- γάλα 200 ml
- σπορέλαιο 200 ml
- σιμιγδάλι χοντρό 500 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 φακ
- βανίλια 2 τμχ
- λεμόνι 1 τμχ
- ζάχαρη 200 γρ
- κορν φλάουρ 4 κσ
- αλεύρι 2 κσ
- βανίλια 2 τμχ
- γάλα 1 λτ
- κρέμα γάλακτος 200 ml
Σήμερα φτιάχνουμε ρεβανί φουλ σιροπιασμένο και πολύ αφράτο για να το προσφέρεις ως επιδόρπιο στο επόμενο τραπέζι που θα κάνεις! Ξετρελάθηκα μαζί του Δεν έχω λόγια να περιγράψω την γεύση του. Για το Σιρόπι 1 κιλό ζάχαρη 1 λίτρο νερό Χυμό από 1/2 λεμόνι Για το Ραβανί Μισό κουταλάκι μαστίχα 6 αυγά 125 γραμμάρια ζάχαρη 200 ml 200 ml σπορέλαιο 500 γρ χοντρό σιμιγδάλι 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ 2 βανίλιες
Διάβασε τη συνταγή στο www.xrysessyntages.gr