200
Υλικά
- γάλα φρέσκο 400 ml
- κρόκοι 2 τμχ
- ζάχαρη 120 γρ
- εκχύλισμα βανίλιας 0.5 κγ
- γλυκόζη 20 γρ
- χαρουπάλευρο 3 γρ
- λικέρ σύκο 30 ml
- συκαλάκι γλυκό 50 ml
- κρέμα γάλακτος 200 ml
- συκαλάκι γλυκό 5 τμχ
Από τις πιό αγαπημένες μου γεύσεις το παγωτό σύκο. Δύσκολο όμως να την αναπαράγει κάποιος που θα επιχειρήσει να το φτιάξει στο σπίτι! Το παγωτό σύκο μου προέκυψε τυχαία, καθώς μου είχε περισσέψει γάλα από την παρασκευή άλλου παγωτού, και έπρεπε να κάποιον τρόπο να το αξιοποιήσω.
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com