by admin

Το σοκολατένιο κέικ των διακοπών: χωρίς μίξερ, με απλά υλικά!

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Έτσι έφτιαξα το συγκεκριμένο κέικ με κακάο, μεχρησιμοποιώντας 2 μονάχα αβγά και φυσικά με λάδι. Το τελικό αποτέλεσμα είναι βελούδινο, λίγο υγρό και πολύ σοκολατένιο, σχεδόν σαν μπράουνι. Γίνεται σε φόρμα με τρύπα, αλλά και σε μακρόστενη, ενώ μπαίνει επιτυχώς και στην κατάψυξη. Τρώγεται σκέτο, αλλά και με παγωτό και σιρόπι σοκολάτας, και είμαι σίγουρη πως θα το αγαπήσετε τόσο πολύ ώστε θα το φτιάχνετε συνέχεια!
Διάβασε τη συνταγή στο foodjunkie.eu
Κατηγορία: Κέϊκ
Περισσότερες συνταγές: κέικ σοκολάτας

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το foodjunkie.eu