401
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ
1 μεγάλο τονάκι βάρους περίπου 1500-1800 γρ. (το δικό μου ζύγιζε 1650 γρ.)
1 μέτριο λεμόνι σε φετάκια
αλάτι
λίγο ελαιόλαδο για τη σχάρα
1 λαμαρίνα με νερό κάτω από τη σχάρα του φούρνου
ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΔΟΛΕΜΟΝΟ
ο χυμός από 4 μέτρια λεμόνια
εκλεκτό ελαιόλαδο όσο χρειαστεί για να πάρουμε ένα δυνατό λαδολέμονο
ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ
1 μεγάλο τονάκι βάρους περίπου 1500-1800 γρ. (το δικό μου ζύγιζε 1650 γρ.)
1 μέτριο λεμόνι σε φετάκια
αλάτι
λίγο ελαιόλαδο για τη σχάρα
1 λαμαρίνα με νερό κάτω από τη σχάρα του φούρνου
ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΔΟΛΕΜΟΝΟ
ο χυμός από 4 μέτρια λεμόνια
εκλεκτό ελαιόλαδο όσο χρειαστεί για να πάρουμε ένα δυνατό λαδολέμονο
Διάβασε τη συνταγή στο www.e-sofia.gr