64
Υλικά
"Γιουβέτσι με ψάρι; Τρώγεται;" Αυτή ήταν η αντίδραση όσων άκουσαν για τη σημερινή μας συνταγή! Κι όμως! Πρόκειται για μια απροσδόκητη παρασκευή, αλλά με ξεχωριστή γεύση (τουλάχιστον στη μορφή που τη φτιάξαμε εμείς)! Βασίζεται σε μια παραδοσιακή συνταγή από το Ναύπλιο, όμως εμείς την εμπλουτίσαμε με διάφορα μπαχαρικά και υλικά τα οποία σπάνια συνδυάζονται σε ένα πιάτο (όπως τα καπαρόμηλα με το τζίντζερ)! Όπως σπανιότερο ακόμα είναι και το κριθαράκι που χρησιμοποιήσαμε φτιαγμένο με γάλα βούβαλου από έναν μικρό παραγωγό της Μακεδονίας!...
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com