65
Υλικά
- κονσέρβα τόνου 125 γρ
- σπαγγέτι 250 γρ
- βίδες 250 γρ
- φαρφάλες 250 γρ
- κόκκινα φασόλια 250 γρ
- μανιτάρια 250 γρ
- μαύρες ελιές 150 γρ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 6 τμχ
- μυρωδικά 2 κσ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- λευκό ξύδι 3 κσ
- λεμόνι 1 τμχ
- μουστάρδα Dijon 1 κσ
- πιπέρι -
- αλάτι -
125. γρ. τόνος από κονσέρβα, στραγγισμένος και κομματιασμένος 250 γρ. μικρό ζυμαρικό (βίδες, πεταλούδες, κοχυλάκι ή άλλο) 250 γρ. φασόλια κόκκινα από κονσέρβα, ξεπλυμένα και στραφγγισμένα 250 γρ. μικρά μανιτάρια κομμένα στα 4 150 γρ. ελιές μαύρες από άλμη, χωρίς κουκούτσια και χοντροκομμένες 6 πράσινα κρεμμυδάκια κομμένα σε φέτες...
Διάβασε τη συνταγή στο www.yumyum.gr