94
Υλικά
- κουβερτούρα γάλακτος 500 γρ
- κουβερτούρα 200 γρ
- νουτέλα 400 γρ
- φουντούκι 200 γρ
Το τορόνε (torrone) είναι ένα απλό γλυκάκι, που κατά κύριο λόγο αποτελείται απο ασπράδια αυγού, μέλι ή ζάχαρη και ξηρούς καρπούς. Η υφή του είναι συμπαγής και συνήθως είναι αρκετά σκληρό. Στην Ιταλία αποτελεί ενα παραδοσιακό γλυκό των Χριστουγέννων. Αν αγαπάτε την σοκολάτα, σίγουρα θα ενθουσιαστήτε με αυτό το γλυκό.
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com